General

REVELION 2019

ATENA- GRECIA

PITESTI  – SERRES – SALONIC – ATENA – PELOPONEZ – KALAMBAKA – METEORA – SALONIC –  PITESTI

 

PLECARE:  29 DECEMBRIE 2018

 

Tarif/loc in dubla: 480 euro – 8 zile, 7 nopti

Copil 2 – 11,99 ani cu 2 adulti in camera:  200 euro

Al 3-lea adult in camera dubla:                    240 euro

Tarifele sunt calculate la un grup de minim 30 persoane

La un grup de 25 – 30 persoane :       40 euro/ persoana

Servicii incluse:

 • transport autocar – standard international
 • cazare 7 nopti la hoteluri de 3* si 4* dupa cum urmeaza:
  • 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Vergina3* Salonic
  • 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Kosta Famissi 3* Kalambaka
  • 4 nopti cazare cu mic dejun hotel Blue Sea Alimos 4* Atena
 • cina festiva de Revelion la hotel Titania 4* din Atena
 • excursii conform programului cu ghid grec vorbitor de limba romana
 • insotitor roman de grup (Tour Leader)

Servicii neincluse:

 • intrarile la obiective (se achita separat, la fata locului)
 • excursiile optionale (Croaziera de 1 zi in Golful Saronicos, Marea Egee 95 euro/pers).
 • asigurarea de sanatate – nu este obligatorie dar este recomandata
 • asigurare storno (optionala, se incheie la semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala)

 

 PROGRAM:

ZIUA 1:  PITESTI – SERRES – SALONIC

Ora 06:00 plecare din Pitesti – parcarea Muntenia, cu autocar clasificat pentru curse internationale (aer conditionat), pe traseul: Bucuresti – Serres – Salonic . Sosire in functie de formalitatile vamale si trafic auto. Cazare la hotel VERGINA 3* in Salonic.

 

ZIUA 2:  SALONIC – ATENA

Mic dejun. Salonic. Mini-tur de oras autocar & pietonal. Vizitarea principalelor obiective istorice din frumoasa “Capitala” a Greciei de Nord: Bazilica Sfantului Dumitru si Sfanta Sofia, Forumul Roman, Turnul Alb (emblema orasului), Rotonda, Arcul si Ruinele Palatului Galerius (sec. IV). Deplasare spre Atena – Valea Tembi – vizitarea Manastirii Sf. Parascheva, unde se afla si Izvorul Tamaduirii – Lamia – Atena. Cazare hotel BLUE SEA ALIMOS 4* in Atena.

 

ZIUA 3:  ATENA – CAP SOUNION

Mic dejun. Facem cunostinta cu aceasta cosmopolita metropola printr-un tur de oras panoramic si pietonal: Piata Omonia si Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Biblioteca Nationala, Stadionul Olimpic – oprire (locul unde s-a desfasurat prima Olimpiada Moderna in 1896). Vizitarea la Acropole, inclusiv muzeul (intrare: 12 euro/persoana) cu ghid grec vorbitor de limba romana. Dupa-amiaza, excursie la Cap Sounion pentru apus de soare la Templul lui Poseidon (Fenomen unic in lume). Cina festiva de Revelion va avea loc la hotel Titania 4* din Atena. Cazare hotel BLUE SEA ALIMOS 4*.

 

ZIUA 4:  ATENA – PELOPONEZ

Excursie in Peloponez (Tur Argolis), Istmul Corinth, Cetatea antica de la Mycene – cu vizitarea Palatului si a Mormantului Dinastiei Atrizilor, Nafplion – oras port construit de venetieni, prima capitala a Greciei moderne, dupa eliberarea de sub otomani, Teatrul Antic de la Epidavros. Transport cu autocarul, asistenta ghid grec, vorbitor de limba romana. Cazare hotel BLUE SEA ALIMOS 4* in Atena.

 

 ZIUA 5:  ATENA – CROAZIERA DE O ZI IN GPLFUL SARONICOS (optional)

Mic dejun. Timp liber la dispozitie. OPTIONAL – Croaziera de 1 zi in Golful Saronicos (Marea Egee), cu vizitarea insulelor Egina, Poros si Hydra. Tarif 95 euro/persoana, dejun si program folcloric pe vas incluse (se asigura transport la punctul de imbarcare, cu autocar grecesc al companiei organizatoare in  portul  Pireus). Cazare hotel BLUE SEA ALIMOS 4* in Atena.

 

ZIUA 6:   ATENA  – KALAMBAKA

Deplasare spre Kalambaka, oras situat la Poalele Meteorelor, leaganul Vlahilor, zona locuita din timpuri stravechi de aromani, pe autostrada care traverseaza Muntii Pindus (“Egnatia”) –  avand posibilitatea de a admira o serie intreaga de “lucrari de arta” speciale: tuneluri, viaducte, consolidari de maluri. Cazare in Kalambaka hotel KOSTA FAMISSI 3*.

 

ZIUA 7:  KALAMBAKA – METEORA – SALONIC

Mic dejun. Plecare de dimineata pentru vizitarea complexului Monahal de la Meteora. Se vizireaza una dintre cele mai frumoase 6 manastiri apoi scurt popas la Zindros – principalul atelier de icoane bizantine. Excursia continua spre Muntele Olimp in Litochoro de unde se poate admira legendarul munte Olimp, „acoperisul lumii” si locasul zeilor in antichitate. Aici se pot vizita Biserica Sf. Dionisie si locul cunoscut sub numele „Cada lui Zeus”. Timp liber la dispozitie la poalele Muntelui Olimp. Ne indreptam apoi catre Salonic. Unde ajungem in cursul serii. Cazare la hotel VERGINA 3* in Salonic.

 

ZIUA 8:  SALONIC – PITESTI

Mic dejun. Ora 07:30. Plecare spre tara. Sosire in Pitesti in functie de formalitatile vamale si traficul auto.

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Grecia

GreciaGrecia este una dintre cele mai populare destinatii turistice din lume. Cu peste 60 de insule nelocuite, situri istorice care dateaza de nu mai putin de 4 milenii, plaje idilice si lanturi de munti care par sa se inalte pana la cer, ai atat de multe de explorat in Grecia. Si in ciuda crizei economice si Citește mai mult