Sf. Constantin & Elena

Sf. Constantin & Elena

Things to do - general

Statiunea Sf. Constantin si Elena este foarte populara printre turistii care aleg sa-si petreaca vacanta in Bulgaria si asta datorita izvoarelor cu apa termala care fac minuni, dar si celor cu apa minerala. Amplasarea ei foarte buna, la doar 10 km de Varna si 6-7 km de Nisipurile de Aur fac din aceasta statiune o zona aglomerata. Nici nu trebuie sa vii in Bulgaria cu gandul de a-ti petrece vacanta aici, pentru ca tot ceea ce trebuie sa faci este sa aloci putin timp unei scurte drumetii, iar aspectele pe care le vei intalni la destinatie te vor convinge sa ramai aici cel putin cateva nopti daca nu chiar o vacanta intreaga. Reteaua hoteliera este foarte bine pusa la punct datorita faimei pe care aceasta statiune o are atat in Europa de Est si Centrala cat si in Europa de Vest, deci camerele si conditiile de cazare vor satisface chiar si cele mai exigente cerinte.

Plajele insorite si pline de turisti precum si apa marii care nu depaseste 1.5 metri adancime chiar la o distanta 100 de metri de mal sunt principalele atractii din zona. Centrele de infrumusetare precum si cele ce se bazeaza pe puterea apelor minerale si terminale sunt foarte cunoscute la nivel international, iar prin urmare o mare parte din turistii de aici sosesc pentru astfel de beneficii. Pe langa acestea statiunea Sf. Constantin si Elena are si o importanta latura culturala care este reprezentanta de numeroase obiective turistice precum Manastirea Sf. Constantin si Elena sau gradinile botanice. Restaurantele sau centrele comerciale existente aici contribuie si ele la atmosfera perfecta pentru orice vacanta.

Cele aproximativ 50 de hoteluri existente in aceasta statiune au o capacitate destul de mare incat sa primeasca toti turistii care doresc sa-si petreaca vacanta aici. Un excelent hotel este Azalia ce este amplasat undeva la intrarea pe plaja si care ofera turistilor sai sezlonguri si umbrele gratuite. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, minibar si balcon cu vedere spre mare, iar hotelul dispune de acces la internet, centru pentru balneo, masaj sau Sali de finess. De asemenea, piscinile interioara si exterioara dispun de compartimente pentru copii ca sa ai o sedere linistita stiind ca cei mici sunt in siguranta si departe de pericole.

Pana la destinatie sunt aproximtiv 250-300 de km, dar timpul de 4 ore destinat calatoriei cu masina poate fi redus considerabil daca optezi pentru o cursa aeriana pana la Varna. Odata ajuns aici poti inchiria o masina cu care sa te deplasezi pana la destinatie sau poti folosi orice alt mijloc de transport avand in vedere ca statiunea se afla la doar 10 km. Mai mult decat atat, Sf. Constantin si Elena poate reprezinta un loc de pornire catre alte locuri minunate de pe litoralul bulgaresc.

Țară Bulgaria

Nu există hoteluri în această locașie

Unfortunately there are no tour offers at this location at the moment.